🚛DZISIAJ: BLACK FRIDAY z rabatem do 60% i darmową wysyłką powyżej 85 zł. Właśnie tego chcę.

(+48) 226 020 162
(Pon. - Pt.: od 9:00 do 16:00)

Przepisy Keto

Kminkowa kanapka z omletu KetoMix

21.02.24 375

Udział



Przepis na kminkową kanapkę z omletu KetoMix. Posiłek odpowiedni już od pierwszej fazy diety.

Posiłek odpowiedni już od 1. fazy diety ketogenicznej.

Składniki (1 porcja)

  • ¾ miarki mieszanki na KetoMix omlet na 50 ml wody
  • 1 białko
  • 1 łyżeczka utartego kminku
  • cały kminek i siemię lniane do posypania

Sposób przygotowania

Mieszankę na omlet wymieszaj z białkiem ubitym na sztywną pianę i utartym kminkiem. Uformuj kule i posyp ziarnami. Piecz ok 25 minut w 200 °C na papierze do pieczenia.

Spodobał Ci się ten artykuł? Prześlij go dalej...



(+48) 226 020 162
(Pon. - Pt.: od 9:00 do 16:00)

Produkty i sklep internetowy
Zaloguj się

Ciastka

Używamy plików cookie, aby zapewnić prawidłowe funkcjonowanie Twojego ulubionego sklepu internetowego, dostosować zawartość stron do Twoich potrzeb, do celów statystycznych i marketingowych oraz personalizacji reklam od Google i innych firm. Klikając przycisk „Zezwól na wszystkie”, wyrażasz zgodę na ich zbieranie i przetwarzanie, a my zapewnimy Ci najlepsze doświadczenia zakupowe.

Twoje ustawienie plików cookie

Tutaj masz możliwość dostosowania plików cookies zgodnie z własnymi preferencjami, a później bardziej szczegółowo ustaw lub wyłącz w dowolnym momencie w stopce witryny.

Techniczne pliki cookies są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony internetowej i wszystkich oferowanych przez nią funkcji.

Personalizujemy na podstawie towarów, które oglądasz. Dostosowujemy również wyświetlane treści do tego, co Cię interesuje.

Te pliki cookies pozwalają nam mierzyć wydajność naszej strony internetowej, a za pomocą uzyskanych danych możemy następnie poprawić przyjemność z zakupów dla naszych klientów.

Te pliki cookie są wykorzystywane przez sieci reklamowe i społecznościowe, w tym Google, do przesyłania danych osobowych i personalizowania reklam, aby były one interesujące dla użytkownika.