🚛DZISIAJ: BLACK FRIDAY z rabatem do 60% i darmową wysyłką powyżej 85 zł. Właśnie tego chcę.

(+48) 226 020 162
(Pon. - Pt.: od 9:00 do 16:00)

Przepisy Keto

Omlet z grzybami i koprem włoskim

14.02.24 152

Udział



Odpowiedni od 1. fazy diety KetoMix.

Co będziesz potrzebować na 2 porcje

  • 2 gałki omletu KetoMix o smaku warzywnym,
  • 100 gram świeżych grzybów, pokrojonych w plastry,
  • 50 gram kopru włoskiego, pokrojonego na kawałki,
  • sól i pieprz,
  • olej rzepakowy.

Przygotowanie

Na 1 łyżce oleju rzepakowego na patelni usmaż pieczarki i koper włoski. Dopraw solą i pieprzem i odstaw. Przygotuj omlet zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Przygotowaną mieszankę nałóż na połowę gotowego omleta i złóż.

 

Spodobał Ci się ten artykuł? Prześlij go dalej...



(+48) 226 020 162
(Pon. - Pt.: od 9:00 do 16:00)

Produkty i sklep internetowy
Zaloguj się

Ciastka

Używamy plików cookie, aby zapewnić prawidłowe funkcjonowanie Twojego ulubionego sklepu internetowego, dostosować zawartość stron do Twoich potrzeb, do celów statystycznych i marketingowych oraz personalizacji reklam od Google i innych firm. Klikając przycisk „Zezwól na wszystkie”, wyrażasz zgodę na ich zbieranie i przetwarzanie, a my zapewnimy Ci najlepsze doświadczenia zakupowe.

Twoje ustawienie plików cookie

Tutaj masz możliwość dostosowania plików cookies zgodnie z własnymi preferencjami, a później bardziej szczegółowo ustaw lub wyłącz w dowolnym momencie w stopce witryny.

Techniczne pliki cookies są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony internetowej i wszystkich oferowanych przez nią funkcji.

Personalizujemy na podstawie towarów, które oglądasz. Dostosowujemy również wyświetlane treści do tego, co Cię interesuje.

Te pliki cookies pozwalają nam mierzyć wydajność naszej strony internetowej, a za pomocą uzyskanych danych możemy następnie poprawić przyjemność z zakupów dla naszych klientów.

Te pliki cookie są wykorzystywane przez sieci reklamowe i społecznościowe, w tym Google, do przesyłania danych osobowych i personalizowania reklam, aby były one interesujące dla użytkownika.