🚛DZISIAJ: BLACK FRIDAY z rabatem do 60% i darmową wysyłką powyżej 85 zł. Właśnie tego chcę.

(+48) 226 020 162
(Pon. - Pt.: od 9:00 do 16:00)

Przepisy Keto

Sałatka z tuńczykiem

28.02.24 365

Udział



Przepis na sałatkę z tuńczykiem. Posiłek odpowiedni od drugiej fazy diety keto. 

Posiłek odpowiedni od 2. fazy diety ketogenicznej.

Co będziesz potrzebować

  • ½ sałaty lodowej
  • 50 g białej cebuli
  • pomidor
  • 50 g tuńczyka z puszki w sosie własnym
  • 1 jajko
  • 1/2 żółtej papryki
  • sól, pieprz
  • oliwa z oliwek

Sposób przygotowania

Pokrój wszystkie warzywa. Jajka ugotuj na twardo i pokrój na cząstki. Wszystko wymieszaj razem z tuńczykiem, dodaj do smaku soli, pieprzu i łyżeczkę oliwy z oliwek.

 

Spodobał Ci się ten artykuł? Prześlij go dalej...



(+48) 226 020 162
(Pon. - Pt.: od 9:00 do 16:00)

Produkty i sklep internetowy
Zaloguj się

Ciastka

Używamy plików cookie, aby zapewnić prawidłowe funkcjonowanie Twojego ulubionego sklepu internetowego, dostosować zawartość stron do Twoich potrzeb, do celów statystycznych i marketingowych oraz personalizacji reklam od Google i innych firm. Klikając przycisk „Zezwól na wszystkie”, wyrażasz zgodę na ich zbieranie i przetwarzanie, a my zapewnimy Ci najlepsze doświadczenia zakupowe.

Twoje ustawienie plików cookie

Tutaj masz możliwość dostosowania plików cookies zgodnie z własnymi preferencjami, a później bardziej szczegółowo ustaw lub wyłącz w dowolnym momencie w stopce witryny.

Techniczne pliki cookies są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony internetowej i wszystkich oferowanych przez nią funkcji.

Personalizujemy na podstawie towarów, które oglądasz. Dostosowujemy również wyświetlane treści do tego, co Cię interesuje.

Te pliki cookies pozwalają nam mierzyć wydajność naszej strony internetowej, a za pomocą uzyskanych danych możemy następnie poprawić przyjemność z zakupów dla naszych klientów.

Te pliki cookie są wykorzystywane przez sieci reklamowe i społecznościowe, w tym Google, do przesyłania danych osobowych i personalizowania reklam, aby były one interesujące dla użytkownika.