Makaron proteinowy sedanini (10 porcji)
- Dietetyczne krótkie maccheroni,
- smaczny dodatek bogaty w białko i błonnik, który syci głód,
- odpowiedni do diety ketogenicznej i odżywiania low carb,
- keto makaron o zredukowanej zawartości węglowodanów,
- łatwy w przyrządzeniu dietetyczny makaron.
Za zakup tego przedmiotu otrzymasz 12 punkty do program lojalnościowy.
Opis produktu
Makaron proteinowy sedanini (10 porcji)
Delektuj się makaronem również w diecie ketogenicznej. Siekany makaron proteinowy wystarczy uzupełnić o ulubione zioła, czosnek, olej z oliwek lub podsmażane warzywa. W pierwszej fazie diety KetoMix możesz zastąpić makaronem proteinowym 1 posiłek dziennie, w połączeniu z innymi dozwolonymi produktami spożywczymi.
Dlaczego warto jeść makaron proteinowy KetoMix?
- Jest odpowiedni w diecie ketogenicznej i utrzymaniu wagi ciała.
- Keto makaron jest bogaty w białko i świetnie syci.
- Zawiera błonnik wspomagający trawienie.
- Makaronem proteinowym może się uraczyć nawet nie trzymając diety ketogenicznej.
Sposób przygotowania
Gotuj w osolonej wodzie przez 10-12 minut, co jakiś czas mieszając.
Pakiet zawiera
Specyfikacje produktu
-
Kompozycja
Modyfikowana skrobia pszenna, białko pszenne, semolina pszenna, woda, błonnik pszenny.
- Alergeny Jajko, Mleko, Soja, Gluten, Sezam, Migdałowy, Orzechy laskowe, Orzechy, Musztarda
- Składowanie Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej i z dala od bezpośredniego światła słonecznego.
- Waga 500 g
- 1 porcja 50 g
- Liczba porcji 10 ks
Wartośći odżywcze
na 100 g na 1 porcję (50 g)
- Wartość energetyczna 1182 kJ, 282 kJ 591 kJ, 141 kJ
- Tłuszcz 1 g 0.5 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.4 g 0.2 g
- Węglowodany 14 g 7 g
- - w tym cukry 1.8 g 0.9 g
- Błonnik 47 g 23.5 g
- Białko 30 g 15 g
- Sól 0.2 g 0.1 g
Być może jesteś zainteresowany
Ocena nasi klienci
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych ocen tekstowych.
Informacje o uzyskiwaniu opiniKetoMix przepisy
Klienci też kupują
200 000
zadowolonych klientów
Pomogliśmy im schudnąć, pomożemy i Tobie.
Zainspiruj się ich historiami.